iSchool

01. June 2004: iSchool Prototypes at Vestergårdsskolen

I to uger har vi provkørt de første, eksperimentelle eCell og eBag prototyper på Vetergårdsskolen sammen med 7.a og 7.b og deres lærere. Det blev et spændende og meget givende foløb hvor eleverne først brugte eCell och deres eBags i et projektforløb og dærefter lavede design-forslag til indretning af eCell og udformining av eBags. Elevernes meget gode forslag evalueras og bruges til re-design i de næste generations prototyper.

Vestergårdsskolen

04. Februar 2004: Concept evaluation

På baggrund af en præsentation af de tre koncepter - eCell, eBag og delvist HyCon - der arbejdes med i i-skole-projektet, er det intentionen med dagen at få samlet og diskuteret anbefalinger fra alle projektets indvolverede parter.

download program og evalueringskommentarer [her]

download diskussionskort [her]

Concept Evaluation

27. November 2003: HyCon evaluation

I skoleprojektet interesserer vi os for en understøttelse af elevernes arbejde i felten. I november evaluerede vi en første prototype af ’HyCon Explorer’, som er en mobil browser, der kan betjenes i felten. HyCOn giver lokationsbestemt information ud fra et GPS koordinat, således eleverne får lige nøjagtig den information, som tilhøre deres geografiske placering. Se en video fra evalueringen af HyCon systemet herunder.

download video [her] - obs! 20mb

HyCon

30.september 2003: Video Scenario Session

På baggrund af vores arbejde i august, arbejdede vi videre med udformningen af nye it-understøttede basislokaler. Tre grupper videofilmede et nuscenarie over undervisningen som den foregår i dag og et fremtidsscenarie, der illustrerede gruppernes visioner for fremtidens it-understøttede undervisning og læring. Videoerne er tilgængelige herunder.

download gruppe1's nu-scenario [her] - obs! 15mb
download gruppe1's fremtids-scenario [her] - obs! 15mb

Video session

18. september 2003 i-skole Inspirationsdag

Læringsrum i verdensklasse, den nye SKUB skolen, nye teknologiske landevindinger, nye SMART boards og Tool-Tribe teknologi var blot nogle temaerne i de inspirerende oplæg, som projektdeltagere gjorde tilgængelige på inspirationsdagen for i-skole interesserede.

download program [her]

Inspirationsdag

25. august 2003: Dansk Design Center Seminar, Fire vægge med fremtiden indeni

Hvordan skal fremtidens skolebyggeri imødekomme nye visioner for læring og undervisning? Med baggrund i konkrete erfaringer fra nye skoler diskuterede vi konkrete koncepter for nye læringsrum, deriblandt en fokusering på ’døde’ gangarealer som potentielle læringsomgivelser for it understøttet projektarbejde. En lille 3D illustration af en sådan udnyttelse af gangarealer er tilgængelig herunder.

download concept-animation [her]
download program [her]

DDC

14. august 2003: i-skole kick off arrangement

Efter en formiddag med ’technology storm’ i IT-Parken arbejdede vi om med udformningen af fremtidens Pædagogiske Service Center og fremtidens basislokale. Med inspiration fra supermarked, venteværelse, torvet i Lucca og lejrbåls situationen, etc. kom vi frem til nogle spændende koncepter for udformningen af fremtidens undervisnings og lærings rum.

download program [her]
download opgave 1 [her]
download opgave 2 [her]
download opgave 3 [her]

Startup

Interactive Spaces | Åbogade 34 | DK-8200 Århus N. | Phone: +45 8942 5636 | Email: info@interactivespaces.net
Designed by Sandahls.net | Powered by CMIS